Με το πρωτάθλημα ασχολείται και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 24ωρα και «προσγειώνεται» και πάλι στην πραγματικότητα των πλέι άουτ, εκεί που στοχεύει να κατακτήσει την πρώτη θέση για καθαρά λόγους πρεστίζ και ενδεχομένως και μίας καλύτερης κλήρωσης στο κύπελλο του χρόνου, αν τυχόν ισχύσουν και πάλι κριτήρια ισχυρών και αδύναμων ανάλογα με τη θέση που θα έχουν λάβει οι ομάδες στο πρωτάθλημα.

Το ματς της Δευτέρας (19:30) αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από το ποδοσφαιρικό τμήμα, γιατί η Λαμία έχει μια πολύ δυνατή άμυνα και αν επιλέξει να περιμένει πίσω από την μπάλα θα κάνει πιο δύσκολο το έργο των παικτών του Αργύρη Γιαννίκη. Άλλωστε η υπόθεση γκολ σε μια κλειστή άμυνα είναι πιο σύνθετο πρόβλημα για οποιαδήποτε ομάδα, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχουν τόσες πολλές λύσεις στην επίθεση.

Ο κόουτς των Ηπειρωτών και οι συνεργάτες του μετά την καθιερωμένη προθέρμανση δούλεψαν σήμερα με ασκήσεις συναρμογής και μικρά σπριντ, ενώ μεγάλο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό παιχνίδι.

Δεδομένου ότι η ομάδα είχε ένα πολύ δυνατό μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όλα είναι ανοιχτά για την ενδεκάδα. Όπως συνηθίζει ο Αργύρης Γιαννίκης, δοκιμάζει όλους τους παίκτες στη διάρκεια του διπλού και ανάλογα αποφασίζει.

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιων αλλαγών στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς του κυπέλλου, με τον Μπρένερ και τον Κάργα να διεκδικούν την επιστροφή τους στην ενδεκάδα, ενώ ίσως μία θέση να διεκδικήσει και ο Λιάσος στα χαφ.

Η προετοιμασία των Ηπειρωτών ολοκληρώνεται αύριο το μεσημέρι στο Πανηπειρωτικό και ακολούθως θα βγει η ανακοίνωση της αποστολής.