Όμορφες στιγμές είχαμε μετά το τέλος του αγώνα, αφού παρά την ένταση οι παίκτες των δύο ομάδων συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον, όπως και οι προπονητές που αντάλλαξαν με θερμό τρόπο συγχαρητήρια.

Τα συγχαρητήρια προς τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, ήρθαν και από τον αρχηγό της Λαμίας, που αναφέρθηκε στο ορθολογικό ποδόσφαιρο των Ηπειρωτών και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports ο αρχηγός της Λαμίας:

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πατέρα μου που έχει τα γενέθλιά του. Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι “πόλεμος”. Γνωρίζαμε εξ αρχής πως ήταν πολύ καθοριστικό για την συνέχεια των play out, δεδομένων και των αποτελεσμάτων που είχαν προηγηθεί και την αλλαγή στην βαθμολογία, θέλαμε τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας. Όσο πλησιάζει το τέλος αυτής της δύσκολης περιόδου για όλους τους παίκτες το μόνο που μετράει είναι οι βαθμοί. Αυτό είχαμε ως στόχο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να τους πάρουμε”.

Για το τι άλλαξε στο Β’ μέρος: “Είχαμε μια πολύ ψύχραιμη αντίδραση από το τεχνικό τιμ, δεχθήκαμε συγχαρητήρια για την απόδοσή μας παρά το ότι βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Γνωρίζαμε ότι ο τρόπος που παίζαμε ήταν ο ορθολογικός και αν καταφέρναμε να πετύχουμε ένα γκολ γρήγορα, όπως έγινε και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι και την κόπωση των γηπεδούχων με μεγαλύτερη ψυχραιμία θα τα καταφέρναμε. Δεν πανικοβληθήκαμε και διεκδικήσαμε με την ίδια καθαρότητα τη νίκη”.

Για το αν απελευθερώνονται: “Θα απελευθερωθούμε όταν μείνουμε και μαθηματικά στην κατηγορία. Είναι μια διαδικασία πολύ ανατρεπτική και υπάρχουν ομάδες που το κίνητρο δεν είναι ιδιαίτερα σαφές, αλλά και ομάδες που παίζουν την κατηγορία είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερη θέληση. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε”.

Για το τι είπε στον Τζανετόπουλο για το γκολ: “Του είπα πως σου άρεσε τόσο πολύ που σκόραρες που πήγες να βάλεις και αυτογκόλ, αλλά δεν τα κατάφερε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά και στον ΠΑΣ για την τεράστια χρονιά που διανύουν τα παιδιά και το όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο που παίζουν. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια του Κυπέλλου. Και εμείς να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση, το ίδιο πάθος και ψυχικό σθένος που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο”.