Ντεμπούτο στη Super League έκανε σήμερα ο Παύλος Γροσδάνης, ο οποίος πέρασε στο ματς μαζί με τον Λιάσο μετά το δεύτερο γκολ της Λαμίας, ωστόσο ήταν μία κίνηση από την πλευρά του κ. Γιαννίκη που έδειξε ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και κάποια άλλα παιδιά μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που ανέφερε και στις δηλώσεις του.

Επίσης επέστρεψε σήμερα στην ενεργό δράση και ο Οικονομόπουλος που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ενώ τη θέση του τραυματία Πίρσμαν πήρε ο νεαρός Πήλιος.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε μετά το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια Λαμία την οποία περιμέναμε να είναι προσεκτική και πάρα πολύ δυναμική. Παρόλα αυτά δείξαμε διάθεση, προηγηθήκαμε στο σκορ και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε δύο «κρύα» γκολ και έτσι χάσαμε».

Για το αν κλείδωσε η παραμονή για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και για εμένα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και βαθμολογικά και αγωνιστικά. Τώρα θα δούμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με το Βόλο και θα έρθει η ώρα που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ και να τους δει η διοίκηση».

Για τον κόσμο που και πάλι φώναξε ρυθμικά το όνομά του στο τέλος του αγώνα: «Είναι μια αναγνώριση προς το πρόσωπο μου όλης της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Είναι πολλά άτομα από πίσω, όπως παίκτες και επιτελείο».