image description

Χωρίς ρεπό θα είναι κι αυτή η εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν ήταν αρκετές οι μέρες που μεσολαβούσαν ως τον αγώνα του Σαββάτου στον Βόλο, οπότε δεν υπήρχε χρόνος για χαλάρωση.

Η μέτρια εικόνα που παρουσίασε η ομάδα με τη Λαμία ναι μεν προβλημάτισε, αλλά δεν οφείλεται σε κάποιο ντεφορμάρισμα που θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω προβληματισμό. Αυτό που ουσιαστικά λείπει από την ομάδα είναι λίγη περισσότερη συγκέντρωση και πάθος για να επιστρέψουν τα θετικά αποτελέσματα.

Μπροστά του τώρα ο ΠΑΣ έχει το ντέρμπι… κορυφής των πλέι άουτ με τον Βόλο, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:30. Είναι και το ματς που είτε θα κρίνει οριστικά τον κάτοχο της 7ης θέσης, αν φυσικά νικήσουν οι γηπεδούχοι ή διαφορετικά θα κρατήσουν αυτό το άτυπο ενδιαφέρον για το ποιος από τους δύο θα καταφέρει να πλασαριστεί ψηλότερα απ’ όλους.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Πίρσμαν που θα μάθει αύριο Πέμπτη από τη μαγνητική πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Εξυπακούεται ότι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Βόλο. Ο Κρίζμαν συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα ο χρόνος επιστροφής του. Σταθερά απών είναι ο Σιόντης που σε περίπου 1 μήνα θα αφήσει τις πατερίτσες.

Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση δούλεψαν σε επιθετική τακτική και build up.