Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι εγγραφές για το 10ο επετειακό ZAGORI MOUNTAIN RUNNING με τους αγώνες των 10χλμ, 20χλμ, 40χλμ και το επιβλητικό TERA 80χλμ στις 24 και 25 Ιουλίου 2021
Φέτος η αλλαγή θα είναι στις διαδρομές των 10 και 20 χιλιομέτρων. Πιο συγκεκριμένα οι δύο αυτοί αγώνες θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό στο Τσεπέλοβο όπως και οι άλλοι αγώνες.
Φυσικά και η διαδρομή θα είναι διαφορετική και θα περνάει μέσα από πανέμορφα μονοπάτια που έχουν χαραχθεί καθαριστεί και συντηρούνται ήδη.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι παλιές διαδρομές των 10 και 20 χλμ θα αφεθούν στην τύχη τους. Για τους λάτρεις των Κήπων, της Βίτσας των γεφυριών και όλων των στοιχείων που έκαναν το ZAGORI MOUNTAIN RUNNING το δημοφιλέστερο δρομικό event στην Ελλάδα, προγραμματίζονται αγώνες 10 και 20 χιλιομέτρων στις γνώριμες διαδρομές πιθανότατα το φθινόπωρο.
Οι εκπλήξεις όμως της οργανωτικής ομάδας myadventure δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες οργανώνονται αγώνες 10 και 20 χιλιομέτρων καθώς και ένα vertical στο Ανήλιο Μετσόβου, στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου με ημερομηνία διεξαγωγής το τέος Αυγούστου. Με την επιστροφή στην κανονικότητα αναμένονται καινούργιες και μεγάλες συγκινήσεις.