Το πρώτο του γκολ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πέτυχε ο Άγγελος Λιάσος. Ο 21χρονος χαφ σκόραρε στο 29’ και έφερε το ματς με τον Βόλο στα ίσια. Στη συνέχεια ανέβηκε πολύ ψυχολογικά κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε συγκινημένος για το γκολ που πέτυχε, αλλά και χαρούμενος για τις ευκαιρίες που παίρνει και τον ενεργό ρόλο που αποκτάει πλέον στην ομάδα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά, έχουμε κάποια ακόμα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι στιγμής».

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΣ στο ματς: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά το ισορροπήσαμε και νομίζω ότι στο β’ 45λεπτο ήμασταν πολύ καλύτεροι του Βόλου».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας: «Νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσαμε να είμαστε και ακόμα καλύτεροι, γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω ότι βήμα βήμα η ομάδα εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς».

Για τις εμπειρίες και τις συμμετοχές που αποκτάει φέτος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ενεργό ρόλο στην ομάδα. Παίρνω χρόνο συμμετοχής και ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου δίνει χρόνο. Κοιτάω μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι και να κάνω το βήμα παραπάνω».