Δεν είναι και πολύ καλά τα νέα του ιατρικού δελτίου για τα απρόοπτα των τελευταίων ημερών στον ΠΑΣ Γιάννινα με Κάργα και Μιλιντσεάνου.

Οι ενοχλήσεις του Γιάννη Κάργα οφείλονται σε ισχιαλγία, τραυματισμός που δεν θεωρείται ανησυχητικός, αλλά στο χρονικό σημείο που ήρθε δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν θα είναι διαθέσιμος για τους προσεχείς αγώνες με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό. Θα κάνει τις σχετικές θεραπείες και τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε με περισσότερη βεβαιότητα.

Ο δε Μιλιντσεάνου υπέστη μία μικρή θλάση στον προσαγωγό κατά το ζέσταμα στον Βόλο και θα βγάλει μαγνητική την Τρίτη για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθός της. Οι πιθανότητες να προλάβει ο Μολδαβός τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι ελάχιστες κι αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΣ ξέμεινε πλέον από λύσεις στην επίθεση, αφού ο Κρίζμαν είναι κι αυτός εκτός και έχει απομείνει μόνο ο Παμλίδης. Δεν αποκλείεται αναγκαστικά να επιστρατευθεί και πάλι για δεύτερος επιθετικός ο Μπρένερ, όπως έγινε στον Βόλο.

Τα ευχάριστα της ημέρας έρχονται από τον Πίρσμαν, ο οποίος πάει αρκετά καλύτερα με την αποθεραπεία του και δεν αποκλείεται να προλάβει ακόμα και το ματς του Σαββάτου (15:00) με τον Παναιτωλικό.