Σε ηλικία 67 ετών έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή ο Λάμπρος Τζίμας, ο οποίος είχε μακρά θητεία στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Κατά την ενασχόλησή του με τα κοινά, είχε διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Κρανούλας, νομαρχιακός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Περάματος και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ιωαννιτών από το 2011 έως το 2019 με την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα.

Είχε διατελέσει, επίσης, μέλος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

Συλλυπητήρια από την ΕΠΣΗΠ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΕ της Ε.Π.Σ.Ηπείρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τζίμα Λάμπρου, επί σειρά ετών Γενικού Γραμματέα της Ενώσεως για τον θάνατο του.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Λάμπρου Τζίμα, ο οποίος υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις και για πολλά χρόνια τα κοινά και την πόλη, συνήλθε εκτάκτως και

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  2. Να διαθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.
  3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Συλλυπητήρια από την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του απευθύνουν ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Νίκος Γκόντας και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης, με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για δύο θητείες.

«Ένας καλός φίλος, ένας άξιος συνεργάτης, ένας εκλεκτός συμπολίτης μας, ο Λάμπρος Τζίμας, έφυγε από την ζωή εντελώς πρόωρα και εντελώς αναπάντεχα, βυθίζοντας σε θλίψη πρώτα την οικογένειά του και ύστερα όλους εμάς, που είχαμε την ευτυχία να συνεργαστούμε μαζί του και να τιμηθούμε με την άδολη φιλία του. Ο Λάμπρος, ως άνθρωπος των ΜΜΕ, όπου για πολλές δεκαετίες προσέφερε τις υπηρεσίες του ως άριστος τεχνικός, διακόνησε με επιτυχία τον χώρο της αυτοδιοίκησης και στον Α’ και στον Β’ βαθμό. Πιστός στις ιδέες και απόψεις, προσέφερε τις υπηρεσίες του με προσήλωση, με συνέπεια και αξιοπρέπεια, επιδεικνύοντας απαράμιλλο ήθος, κάτι που τον έκανε αξιαγάπητο σε φίλους και συνεργάτες και γενικά στην κοινωνία, στην οποία έζησε όλη την διάρκεια της ζωής του. Χαμηλών τόνων, υψηλής όμως προσφοράς άνθρωπος, ο Λάμπρος έγινε παράδειγμα αφοσίωσης στο καθήκον του. Τίμησε με το παραπάνω την ψήφο των συμπολιτών μας με τις παρεμβάσεις που έκανε προς όφελος των συμφερόντων της πόλης, στην οποία μεγάλωσε και έζησε. Το άγγελμα της απώλειας του φίλου μας έφερε σε όλους μας απέραντη θλίψη, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό στην οικογένειά του και σε όλους μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Λ. Τζίμα από την Ενότητα Πολιτών

Η παράταξη, «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και ο επικεφαλής της, Θωμάς Μπέγκας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην δημοτικού συμβούλου, Λαμπρου Τζίμα, για την απώλειά τους.

Στη διάρκεια της προηγούμενης θητείας ο εκλιπών υπήρξε σημαντικό μέλος του δημοτικού συμβουλίου και συνέβαλε με τις θέσεις και τις προτάσεις του στην προώθηση των θεμάτων του δήμου Ιωαννιτών.

Άνθρωπος ήπιων τόνων και υποστηρικτής των συναινέσεων ξεχώρισε για το ήθος του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει