Ευχάριστα ήταν τα νέα σήμερα για την ομάδα του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Αργύρης Γιαννίκης είχε δύο πολύ σημαντικές επιστροφές στην προπόνηση. Καταρχάς είχαμε λήξη συναγερμού για τον Γιάννη Κάργα. Οι ενοχλήσεις που είχε στο ισχίο δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό και σήμερα που δοκίμασε να ξαναμπεί στο πρόγραμμα δεν ένιωσε ενοχλήσεις. Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά γι’ αυτόν και τις επόμενες μέρες, τότε θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στη βοήθειά του ο προπονητής στα ματς με Παναιτωλικό και Ολυμπιακό.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Κρίζμαν, ο οποίος έκλεισε 1,5 μήνα μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Κροάτης επιθετικός που είχε αντικατασταθεί στο 12ο λεπτό του αγώνα της 6ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα από σήμερα. Η μεγάλη του αποχή, βέβαια, δεν αφήνει πολλά περιθώρια να πάρει μεγάλους χρόνους συμμετοχής στα προσεχή ματς, αλλά έστω και ως αλλαγή ίσως λύσει κάπως τα χέρια του προπονητή που δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Μιλιντσεάνου. Ο Μολδαβός επιθετικός αναμενόταν να κάνει σήμερα μαγνητική.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες μετά την προθέρμανση έκαναν παιχνίδια rondos, δηλαδή παιχνίδια σε μικρούς χώρους όπως είναι το «κορόιδο» και στη συνέχεια έγινε τακτικό παιχνίδι στο μεσαίο τρίτο.