Με προπόνηση που έγινε νωρίς το μεσημέρι συνεχίστηκε η προετοιμασία του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου (15:00) με τον Παναιτωλικό, με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει σήμερα κανονικά στη διάθεσή του τον Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος μπήκε στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους. Ο Βέλγος μπακ κινήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς όμως, γιατί δεν είναι σε ετοιμότητα 100% και θεωρείται ακόμα αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου. Θα αποφασιστεί αύριο αν θα μπει στην αποστολή, ώστε να είναι διαθέσιμος έστω και μερικά λεπτά αν χρειαστεί.

Κάποιες μικροενοχλήσεις έχει και ο Αλέξανδρος Καρτάλης, που κι αυτός δεν ακολουθεί το πρόγραμμα με υψηλές εντάσεις και από εκεί και πέρα έχουμε μεν την επιστροφή του Κρίζμαν σε κανονικό ρυθμό και ενδεχομένως να βρίσκεται στην 20άδα για το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά προφανώς θέλει μια προσεκτική διαχείριση για να φτάσει σταδιακά στο πικ της απόδοσής του. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει βασικός, αλλά πιθανόν να αγωνιστεί για 20-25 λεπτά στα προσεχή παιχνίδια.

Ο Μιλιντσεάνου που έχει θλάση κάνει εντατικές θεραπείες, μήπως και καταφέρει να παίξει με τον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Τετάρτη, έστω και για λίγο.

Ο μόνος που επέστρεψε πολύ δυνατά μετά τον μικροτραυματισμό του είναι ο Γιάννης Κάργας, που λογικά θα μπει και στην ενδεκάδα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης για σήμερα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής, μικρά σπριντ και στο τέλος αμυντική και επιθετική τακτική στα 3/4 του μήκους του γηπέδου, όπου ο κόουτς δούλεψε και πάλι κάποιες λεπτομέρειες του 3-5-2 που εφάρμοσε για πρώτη φορά στον Βόλο.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο κ. Γιαννίκης θα δώσει και με τον Παναιτωλικό ευκαιρίες στα νέα παιδιά, τα οποία απέδειξαν ότι τις αξίζουν. Μάλιστα ο Λιάσος επιλέχθηκε στην καλύτερα 11άδα της προηγούμενης αγωνιστικής, βάσει και των στατιστικών του στο παιχνίδι.