Απόλυτα υγιείς, ικανοποιημένοι αλλά και γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψαν από την Ιταλία οι νεαροί αθλητές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οι οποίοι έδωσαν σειρά αγώνων σε διεθνές τουρνουά της legea στο Σορέντο της Ιταλίας, ενώ παράλληλα ξεναγήθηκαν στη γείτονα χώρα. Μαζί τους με το ίδιο χαμόγελο και οι συνοδοί τους.

erasitexnhs-pas-italia-2

Η 100 μελής αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διέμεινε για μια βραδιά στη Ρώμη (μετά τη διανυκτέρευση σε πολυτελές πλοίο της ΑΝΕΚ για τη διαδρομή) για να ξεναγηθεί στη συνέχεια στα αξιοθέατά της ιστορικής πρωτεύουσας της Ιταλίας και να πάρει το δρόμο για την Πομπηία.

Η Πομπηία ήταν πόλη της νότιας Ιταλίας, στην πλευρά της Τυρρηνικής θάλασσας, κοντά στη σημερινή Νάπολη. Χτίστηκε τον 5ο αιώνα π.Χ. από τους Έλληνες στις ακτές της Καμπανίας στους πρόποδες του Βεζούβιου, κοντά στη Ρώμη.

Εκεί στο Δήμαρχείο έγινε από το Δήμαρχο της πόλης η επίσημη υποδοχή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ιταλία, ανταλλάχθηκαν δώρα, ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον ιδιοκτήτη της LEGEA η οποία ήταν η διοργανώτρια του τουρνουά.

Η ομάδα κατευθύνθηκε στο μαγευτικό παραθεριστικό κέντρο Σορέντο της Νάπολης, όπου ήταν το κέντρο διεξαγωγής του τουρνουά στο οποίο πήρε μέρος ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποκομίζοντας εμπειρίες.

Η αποστολή επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες τις Τρίτης στις εγκαταστάσεις στο Σταυράκι.

Eνa μεγάλο ευχαριστώ απ όλους στον γενικό διευθυντή του ΠΑΣ και αρχηγό της αποστολής κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΥΚΑ για την διοργάνωση μιας ακόμα εξόδου της ακαδημίας μας στην Ευρώπη αυτή τη φορά. Και έπεται συνέχεια βεβαίως…

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ