Κανονικά θα διεξαχθεί το Σάββατο η αναμέτρηση του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, καθώς δεν επηρεάστηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα από το κρούσμα covid-19 που υπήρξε σε μέλος του προσωπικού.

Ο κ. Γιαννίκης θα έχει 21 παίκτες στην αποστολή. Μετά το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Κρίζμαν, όπως για πρώτη φορά έστω και στους 21 θα είναι ο Τριάδης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ θα έχει αύριο διαθέσιμους τους:  Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Πανουργιά, Κάργα, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Λώλη, Λιάσο, Νάουμετς, Τριάδη, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Γροσδάνη, Δούμτση, Kρίζμαν, Παμλίδη

Εκτός έμεινε ο Καρτάλης που είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό όπως σημειώναμε και χθες και για προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε να μείνει εκτός, μιας και ακολουθεί και το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επίσης ο Πίρσμαν δεν ήταν ακόμα στο 100% μετά το τράβηγμα που ένιωσε στο ματς με τη Λαμία και έμεινε κι αυτός εκτός αποστολής για να αποθεραπευτεί πλήρως ως την Τετάρτη. Τέλος, εκτός είναι οι τραυματίες Μιλιντσεάνου, Σιόντης και για λόγους τακτικής ο Αθανασίου.