image description

«Αγωνία για έναν» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι στα Γιάννενα, καθώς ο Παναιτωλικός, που βρίσκεται στην τελευταία θέση παλεύει για την παραμονή του.

Ο γηπεδούχος Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, λίγο πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στη Super League.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Οι 35 βαθμοί που έχει ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα του εξασφαλίζουν πλέον την παρουσία του στην κατηγορία, ενώ διεκδικεί ακόμα την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος των Playouts.

Έφερε ισοπαλία στο Βόλο, μένοντας για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη, αν και σκοράρει σε όλα. Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία επίσημα, μετά από το 1-0 επί του Ατρομήτου, στην πρεμιέρα των Playouts.

Έχασε τα δύο από τα τέσσερα τελευταία επίσημα, αφού ήταν αήττητος στα επτά προηγούμενα. Έχει κάνει έξι νίκες στα 12 τελευταία του για το πρωτάθλημα, αφού είχε μια στα 12 αμέσως προηγούμενα.

Εντός έδρας ήταν αήττητος για πέντε επίσημα παιχνίδια, μέχρι που έχασε από τη Λαμία. Έχασε από τη Λαμία, αφού είχε κερδίσει και τα τρία προηγούμενα γηπεδούχος στο πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός
Πέτυχε την πρώτη του νίκη στα Playouts, δεν έφυγε από την τελευταία θέση, ωστόσο είναι μαζί με την ΑΕΛ και πλησίασε στο βαθμό τον ΟΦΗ.

Η νίκη επί του Απόλλωνα ήταν μόλις η πέμπτη στα 30 παιχνίδια της σεζόν. Τώρα έχει τρεις νίκες στα οκτώ τελευταία, ενώ είχε δύο στα πρώτα 23.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει κερδίσει σε 16 επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια στη σεζόν. Τα 15 για το πρωτάθλημα. Έχει να κάνει «διπλό» από τις 11 Ιουλίου 2020, όταν νικώντας στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο έκανε άλμα παραμονής στην κατηγορία.

Μεταξύ τους
Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με ανατροπή μάλιστα,  στο Αγρίνιο τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από τη «λευκή» ισοπαλία στον πρώτο γύρο στα Γιάννενα.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε το τελευταίο παιχνίδι, αφού δεν είχε νίκη στα έξι προηγούμενα, όπου ο Παναιτωλικός είχε τρεις νίκες και τρία ήταν ισόπαλα.

Σε κανένα από τα 20 παιχνίδια τους, μια από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να βάλει περισσότερα από δύο γκολ.

Ο Παναιτωλικός έχει φύγει αήττητος από τα Γιάννενα στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του, έχοντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Στα έξι προηγούμενα για την κατηγορία είχε μια ισοπαλία και πέντε ήττες!

H ιστορία
Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 8
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Παναιτωλικού: 5
Με γηπεδούχο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα
Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 5
Ισοπαλίες: 4
Νίκες Παναιτωλικού: 1

Στην κανονική περίοδο

07.11.2020: Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0

08.02.2021: Παναιτωλικός – Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
(16’ σουτ Αριγίμπι – 54’ πέναλτι Κρίζμαν, 84’ κεφαλιά Κάργας)

Πηγή: super league