image description

Το Football 360 Summit παρουσιάζει και αναλύει σε ένα εποικοδομητικό online τριήμερο, στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2021, όλα τα ζητήματα που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον του σύγχρονου ποδοσφαίρου, μέσα από πρακτικά και εκπαιδευτικά Workshops από παγκοσμίου κλάσης επαγγελματίες, παρουσιάσεις διεθνών ομιλητών και με συμμετοχή σε διαδραστικές συζητήσεις.

Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου θα είναι και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης. Όπως αναφέρεται στο προλογικό σημείωμα για τον κόουτς των Ηπειρωτών: “Με διεθνή καριέρα, ο Αργύρης που έχει αναδείξει σημαντικά την πορεία του Π.Α.Σ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια, μιλάει σε live συνέντευξη για το τι επηρεάζει την επιθετική λειτουργία μίας ομάδας, το πώς καταφέρνει να εμπνεύσει τους παίκτες του, αλλά και τα βασικά σημεία κλειδία για πολλαπλές νίκες”.

 Θα παρουσιαστούν, επίσης, ανάμεσα σε πολλά άλλα:

– η αποτελεσματική στρατηγική προώθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου

– το πώς δουλεύουν οι ελίτ ακαδημίες για την παραγωγή ταλέντων

– η σύνδεση της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα

– ο ρόλος της τεχνολογίας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

– ο τρόπος επίτευξης μεγιστοποίησης της απόδοσης του αθλητή

– η σημασία των εξειδικευμένων συνεργατών σε ένα προπονητικό team

– η εύρεση και αξιοποίηση ταλέντων

Το Football 360 Summit απευθύνεται σε Τεχνικούς διευθυντές, Προπονητές, Γυμναστές, Αναλυτές, Επιστήμονες στον αθλητισμό, Scouter, Παίχτες, Γονείς παιχτών, Φιλάθλους, και φυσικά σε όσους θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου!

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ