Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε στους «Ζωσιμάδες» η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι οπαδοί ετοίμασαν υποδοχή στους παίκτες όταν έφτασαν στο γήπεδο και φώναξαν συνθήματα για «κύπελλο μέσα στην Ήπειρο», όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Ευχάριστα, όμως, ήταν τα νέα και για τον Αργύρη Γιαννίκη, που είχε πάρα πολλές μέρες να δει τόσους πολλούς παίκτες στην προπόνηση! Ο Μιλιντσεάνου που είχε μια μικρή θλάση έκανε το θαύμα του μαζί με τους φυσιοθεραπευτές και μέσα σε μόλις 10 μέρες κατάφερε να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων, προλαβαίνοντας τη σημερινή πολύ σημαντική προπόνηση τακτικής του αγώνα. Από εκεί και πέρα θα δουν και στην αυριανή προπόνηση στην Αθήνα πως θα είναι ο Μολδαβός επιθετικός και θα αποφασιστεί για πόσα λεπτά θα μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Πίρσμαν που προερχόταν από τράβηγμα στον αγώνα με τη Λαμία και οι Καρτάλης και Εραμούσπε που είχαν μικροενοχλήσεις, επέστρεψαν κι αυτοί σε καλή κατάσταση. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που προστατεύθηκαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, να αποφευχθεί δηλαδή κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής.

Επομένως, η μοναδική απουσία που θα υπάρχει για μεθαύριο θα είναι ο Σιόντης.

Η ομάδα ολοκλήρωσε τα κυρίως μέρος της προετοιμασίας της στα Γιάννενα και αύριο νωρίς το πρωί θα αναχωρήσει για Αθήνα, με την τελευταία χαλαρή προπόνηση να γίνεται εκεί.