Σε προσωπική δήλωση προέβη ο δικηγόρος Γιώργος Βήτας, ο οποίος μαζί με τον κ. Μπουτσικάρη, νυν πρόεδρο της Super League, είχαν υπερασπιστεί τον κ. Χριστοβασίλη σε υπόθεση για ύποπτα παιχνίδια στα οποία αποδείχτηκε η αθωότητά του.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας είχε ισχυριστεί ότι εκείνος “έσωσε” τον Χριστοβασίλη, κάτι που δεν ισχύει, αφού μόνο ως μάρτυρας είχε καταθέσει στις τότε δίκες και ως τέτοιος απλώς είπε την αλήθεια που γνώριζε και προφανώς δεν ψευδομαρτύρησε για να σώσει κανέναν.

Η προσωπική δήλωση του κ. Βήτα έχει ως εξής:

Ανέγνωσα δήλωση συναδέλφου, σχετιζόμενου με ΠΑΕ της Superleague, στρεφόμενη κατά του κ. Χριστοβασίλη, προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα και της ομάδος της πόλης. Καθ’ όσον με αφορά, έχω να δηλώσω τα εξής:

Ουδέποτε το όνομα ή το τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, ενεπλάκησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε κοριό της ΕΥΠ, που πράγματι υπήρχε ως αποδεικτικό μέσο σε δικογραφία που δημιουργήθηκε. Ουδέποτε, εξ αυτού ή άλλου λόγου, συμμετείχε άλλος δικηγόρος στη διαδικασία, πλην του εξαίρετου συναδέλφου κυρίου Λεωνίδα Μπουτσικάρη, σημερινού προέδρου της Superleague, που υπερασπιστήκαμε μαζί τον πρόεδρο, στο πολύμηνο Δικαστήριο.

Ουδέποτε ο εν λόγω σχετιζόμενος με άλλη ΠΑΕ, βοήθησε, η κατέθεσε υπέρ, η του ζητήθηκε κάτι τέτοιο, από το πρόεδρο του ΠΑΣ Γιαννινα, ή κάποιον εξ ημών των συνηγόρων. Εξάλλου, σχεδόν ολόκληρο το περιεχόμενο της καταθέσεώς του δημοσιεύτηκε την επομένη σε όλες τις εφημερίδες .

Αν όλα αυτά τα αναφερόμενα έχουν σκοπό τον αποπροσανατολισμό της ομάδας του ΠΑΣ, ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου, θα δηλώσω ότι περιμένω το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για να δω ποιον θα έχω αντίπαλο στον τελικό.

Γιώργος Χ. Βήτας

Δικηγόρος