Παρά τον αποκλεισμό από τον τελικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε υπερπροσπάθεια και έπεσε τελικά μαχόμενος, χάνοντας με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου συνεχάρη τους πάντες για την πορεία τους στο κύπελλο, τονίζοντας ότι κάνουν υπερήφανη την πόλη, κάνοντας τους νέους και όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό να ονειρεύονται ακόμα καλύτερες μέρες.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βρακάς και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Ηπείρου συγχαίρουν θερμά τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κ. Γιαννίκη και ολόκληρο το προπονητικό team αλλά και τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την εξαιρετική φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας τόσο στο Πρωτάθλημα της Super League 1 αλλά ιδιαίτερα στην καταπληκτική πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, κατορθώνοντας να φτάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ένα βήμα πριν τον τελικό.

Κάνουν μία πόλη ιδιαίτερα υπερήφανη και όλους εμάς που ασχολούμαστε με το άθλημα και κυρίως τα νέα παιδιά, να στοχεύουν και να ονειρεύονται ακόμη καλύτερες μέρες για το Γιαννιώτικο Ποδόσφαιρο.