“Όμορφο ταξίδι” χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Λώλης την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο κύπελλο:

Για το αν αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΣ: Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βάλαμε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, χάσαμε τη συγκέντρωση μας κάποιες στιγμές. Ήμασταν άτυχοι στο πέναλτι. Μας ξεκλείδωσε το πέναλτι και ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε στη συνέχεια. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στη συνέχεια δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε. Πετύχαμε ένα γκολ, αλλά δεχτήκαμε γρήγορα κι άλλο και είναι λογικό γιατί απέναντι μας είχαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Για την εικόνα μετά το πέναλτι: Πιο πολύ ψυχολογικό ήταν το θέμα. Μας χτύπησε το πέναλτι σε ένα σημείο που δεν το περιμέναμε. Κάνουμε καλά πρώτα ημίχρονα. Μας ξεκλείδωσε ένα πέναλτι και ήταν δύσκολο να καθαρίσουμε το μυαλό μας σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Για το τι κρατάει από αυτό το ταξίδι: Ήταν ένα όμορφο ταξίδι. Δεν ήταν στόχος μας στην αρχή της χρονιάς το Κύπελλο. Φτάσαμε στο σημείο να νικάμε τον Ατρόμητο στην έδρα του, στη συνέχεια δείξαμε και με τον Παναθηναϊκό ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τις μεγάλες ομάδες και ήρθαμε εδώ να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα όλο αυτό σε αυτή την ηλικία.