Μία ακόμα προσωπική δήλωση στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας και μάλιστα αυτή τη φορά προσπαθεί να μειώσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των Ηπειρωτών μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, λέγοντας ουσιαστικά ότι παρουσιάστηκαν χειρότεροι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, επειδή είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες του.

Φυσικά όσοι παρακολούθησαν το ματς μόνο κάτι τέτοιο δεν αντιλήφθηκαν, αφού ο ΠΑΣ απέσπασε για μία ακόμα φορά τα εύσημα όλων των φιλάθλων για την εμφάνισή του.

Κατά τα λοιπά, επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις μετά το Πάσχα για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα εδώ και 6 χρόνια που “ουδέποτε ενεφανίσθη στο προσκήνιο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως και ουδέποτε κατέβαλε ούτε ένα ευρώ για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ”, όπως τόνισε σε χθεσινή του ανακοίνωση και επιτίθεται σε δημοσιογράφο της Live Sport για δημοσίευμά του.

Αναλυτικά:

Παρακολούθησα χθες τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα και παρατήρησα ότι άλλη ομάδα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ημιτελικό και άλλη ομάδα χθες, παρά το ότι επέστρεψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Χριστοβασίλης και η παρέα του εκεί στα Γιάννενα να γνωρίζουν ότι όταν μία ομάδα χάνει το ηθικό υπόβαθρο της, διαλύεται και αυτό έχει αποδειχθεί διαχρονικά.

Καλά είναι τα χρήματα και ο πλούτος, αλλά είτε αναφερόμαστε σε ανθρώπους, είτε σε ομάδες, η τιμή, τιμή δεν έχει.

Όσο για την αγωνία κάποιων για τα ονόματα και για το τι έγινε στις 27/2/2015 στην πώληση του 51% του ΠΑΣ Γιάννινα και το ποιος αγόρασε και το ποιοι ήταν από πίσω, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα το μάθετε αμέσως μετά το Πάσχα, αλλά μην βάζετε τους υπαλλήλους σας, που δεν τολμούν να γράψουν ούτε το ονοματεπώνυμο τους να γράφουν άρθρα σαν αυτό που έγραψε ο «Γκμοχ» στην δεύτερη σελίδα της Life Sports σήμερα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είμαι βέβαιος ότι έχει ήδη αρχίσει την έρευνα για τις με συμβόλαια καταγγελίες μου.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.