Με το τέλος των πασχαλινών διακοπών ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος καί της αγωνιστικής σεζόν, αφού στις 15 Μαΐου πέφτει η αυλαία των playouts και μία μέρα μετά και των playoffs. Αύριο Τρίτη (4/5) θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα για το τελευταίο κομμάτι αυτής της δύσκολης διαδρομής, με την ευχή να «γέμισαν μπαταρίες» και να υπάρχουν ακόμα ψυχικά αποθέματα για το φινάλε, ώστε να κλείσει η χρονιά με τις καλύτερες κατά το δυνατόν εντυπώσεις.

Το Σάββατο στις 19:30 ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έχει σωθεί και μαθηματικά, οπότε το ματς θα είναι περισσότερο τυπικής διαδικασίας. Θεωρητικά, βέβαια, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει τη νίκη για να διασφαλίσει την 8η θέση και να τερματίσει έτσι όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά, όμως, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αργύρη Γιαννίκη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, οπότε θα δούμε ξανά νεαρούς παίκτες.

Παράλληλα με το αγωνιστικό, το μυαλό είναι και στις εξελίξεις που θα υπάρξουν τις προσεχείς μέρες. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουμε την απάντηση του κ. Γιαννίκη αναφορικά με το «κυανόλευκο» μέλλον του και πολύ σύντομα θα δούμε τι έχουν αποφασίσει και παίκτες που τους προτάθηκε ανανέωση. Ανεξάρτητα, όμως, από το πόσοι θα μείνουν, σίγουρα η ομάδα χρειάζεται μία γενναία μεταγραφική ενίσχυση για να ανεβάσει το ποιοτικό της επίπεδο, αλλά και για να συνεχίσει να διαθέτει παίκτες με πολύ ισχυρά κίνητρα διάκρισης.

Τέλος, το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι ειδικοί της Super League που θα κάνουν τον έλεγχο του χλοοτάπητα στους «Ζωσιμάδες». Λογικά το Εθνικό Στάδιο θα είναι από τα πρώτα που θα ελεγχθούν μετά τα όσα έγιναν πάλι τον φετινό χειμώνα και πιθανόν θα είναι και από αυτά που θα χρειαστούν τον μέγιστο χρόνο εργασιών. Από 10 Μαΐου το Στάδιο αποδεσμεύεται από ποδοσφαιρικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε θα δούμε ποιον τρόπο θα επιλέξουν οι ειδικοί να προχωρήσουν την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου.