Βάσει των πρωτοκόλλων που οφείλει να ακολουθήσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη διαπίστωση 5 κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές της και κατόπιν απάντησης που έδωσε η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, ο προγραμματισμένος αγώνας του Σαββάτου μεταξύ car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης αναβάλλεται, όπως επίσης αναστέλλονται και οι προπονήσεις της ομάδας. Έχουν προγραμματιστεί και νέοι μοριακοί έλεγχοι στην ομάδα για την Παρασκευή, αλλά και την προσεχή Δευτέρα.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.