Χριστοβασίλης και Γιαννίκης τα είπαν σήμερα για την πορεία της συνεργασίας τους τη νέα σεζόν, αλλά κυρίως για την αξιολόγηση εκείνης που έφυγε, ωστόσο τελική απόφαση για το κοινό τους μέλλον δεν ελήφθη! Αυτό θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος τελικά, κάτι που σημαίνει ότι το σήριαλ παίρνει μία μικρή παράταση.

Παράλληλα η ΠΑΕ διαψεύδει δημοσιεύματα ότι ήδη είχε μπει τέλος στη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία, αυθαίρετα και αναληθώς, “ενημερώνουν” σχετικά με υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας κ. Γιαννίκη για το μέλλον του στην ομάδα.

Επειδή κατανοούμε απόλυτα την αγωνία των φιλάθλων μας, θα θέλαμε εμείς να τους ενημερώσουμε ότι σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας προέβησαν σε από κοινού αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της επερχόμενης σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε για να ανακοινώσουμε τις αποφάσεις προπονητή και διοίκησης για το “αύριο” της ομάδας που προκάλεσε τον θαυμασμό και σεβασμό όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο.