image description

Η εταιρία Athlos sport βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, για την αποκλειστική προμήθεια αθλητικού ιματισμού κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η παραπάνω συμφωνία αφορά την αποκλειστική προμήθεια αθλητικού ιματισμού για το Ανδρικό τμήμα της ομάδας basketball του Π.Α.Ο.Κ. η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας του ΕΣΑΚΕ, τα τμήματα εφήβων, παίδων, μίνι, προμίνι και ακαδημιών  καθώς επίσης  το κατάστημα λιανικής πώλησης (μπουτίκ) και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του Συλλόγου.

Όλα τα προϊόντα που θα προμηθευτεί η ομάδα του ΠΑΟΚ  είναι προσωποποιημένου σχεδιασμού με βάση τα χρώματα και το σήμα της,  κατασκευασμένα από υψηλής τεχνολογίας ποιοτικές πρώτες ύλες  και σύντομα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα PAOK BC store.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την διοίκηση της ομάδας που επέλεξε τα προϊόντα μας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, μια χρονιά ορόσημο για τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΟΚ, καθώς φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του.