image description

Ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει την παραμικρή χαλάρωση και εφησυχασμό, ακόμα κι εκεί που γίνονται συχνά τεστ, όπως είναι οι ομάδες, ακόμα και σε περιοχές που τα καθημερινά κρούσματα είναι ελάχιστα. Το πρόσφατο παράδειγμα του Θεσπρωτού που αγωνίζεται στη Football League απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού η ομάδα έφτασε να έχει 15 κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και 4 στο τεχνικό επιτελείο.

Λόγω της περιπέτειες που βιώνει η ομάδα εδώ και ένα 2 εβδομάδες περίπου, η διοίκηση ευχαρίστησε τον αθλίατρο και τη διοίκηση της Football League για την αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην οποία περιήλθε.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός 2019 ευχαριστεί τη διοίκηση της Football League και τον αθλίατρο κύριο Ξενοφώντα Ρούσση για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που περιήλθε το σωματείο μας λόγω των 15 κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές και 4 κρουσμάτων σε προπονητικό επιτελείο συνολικά 19 επιβεβαιωμένων μοριακά κρουσμάτων σε μόλις 12 ημέρες . Ζητούμε συγγνώμη από τις ομάδες του ομίλου για την αναστάτωση που έχουμε επιφέρει στο αγωνιστικό πρόγραμμα λόγω των συνεχόμενων αναβολών και ευχόμαστε να μη συμβεί ποτέ και σε κανένα σωματείο κάτι αντίστοιχο με την κατάσταση που περιήλθε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα μας με την αγωνιστική και προπονητική καραντίνα η οποία επιβάλλεται και πρέπει να τηρηθεί για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σ όλους τους νοσούντες.