Λίγο πριν το φινάλε δυστυχώς ήρθε και η ταλαιπωρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είχε αποφύγει τα χειρότερα με τον κορωνοϊό όλη τη χρονιά, αλλά δυστυχώς ενώ είχε φάει τον… γάιδαρο, «κόλλησε» στην ουρά! Προέχει, βέβαια , η υγεία των ποδοσφαιριστών και όχι πότε θα διεξαχθούν τα δύο τελευταία ματς με ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης. Μακάρι να επιστρέψουν όλοι τους γρήγορα στη δράση και να μην επηρεαστούν καθόλου.

Στο τυπικό του θέματος, σήμερα (Πέμπτη 13/5) η ομάδα θα κάνει τα τρίτα επαναληπτικά τεστ και αν έχουν αρνητικοποιηθεί τα πρώτα κρούσματα ή έστω 3 από τα 7, το πιθανότερο είναι να δοθεί η άδεια από τις υγειονομικές αρχές να διεξαχθεί ο αγώνας του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Διαφορετικά οδεύουμε προς νέα αναβολή.

Ωστόσο, ανακύπτει κι ένα άλλο θέμα, που έχει να κάνει με τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας. Δυστυχώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες η ομάδα είναι τελείως απροπόνητη. Την πρώτη εβδομάδα γιατί είχε φύγει για διακοπές Πάσχα και τη δεύτερη γιατί είχαν ανασταλεί οι προπονήσεις εξαιτίας των κρουσμάτων. Μόνο 2 φορές βρέθηκε η ομάδα στο γήπεδο στο μεσοδιάστημα, Τρίτη και Τετάρτη του Πάσχα και μετά είχαμε τις αναστολές προπονήσεων. Αν προσθέσουμε και τις πολλές απουσίες λόγω covid-19, τότε τα δύο τελευταία ματς για τον ΠΑΣ θα είναι τελείως τυπική διαδικασία και με στόχο να μην τραυματιστεί σοβαρά κάποιος.

Ο κ. Ντουρουντός είχε φροντίσει, βέβαια, να έχουν ένα πρόγραμμα ατομικής προπόνησης όλοι οι παίκτες, αλλά το πολύ μεγάλο διάστημα που η ομάδα είναι εκτός ρυθμού σίγουρα θα επηρεάσει και τη γενικότερη εικόνα της.