Τηλεδιάσκεψη με βασικά θέματα το πρωτάθλημα Κ19 και τη μορφή του κυπέλλου Ελλάδος τη νέα σεζόν, είχε την Πέμπτη η Super League, με τους εκπροσώπους των ομάδων να αποφασίζουν τη συνέχιση της πρωταθλήματος Κ19. Ωστόσο, λόγω του πολύ περιορισμένου χρόνου θα διεξαχθεί μόνο ο Α’ γύρος, δηλαδή 13 αγωνιστικές.

Όταν είχε διακοπεί το πρωτάθλημα κάποιες ομάδες είχαν φτάσει ως την 7η αγωνιστική, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δώσει 5 παιχνίδια και υπολείπονται άλλα 8.

Όσον αφορά το κύπελλο Ελλάδος, θα προταθεί στην ΕΠΟ η επόμενη διοργάνωση να διεξαχθεί με τη μορφή που είχε προ διετίας, αλλά με πρόβλεψη για τη διεξαγωγή αγώνων σε γήπεδα με προδιαγραφές, όταν προκρίνονται ομάδες της Football League ή ερασιτεχνικών κατηγοριών με αντίπαλο από τη Super League 1.

Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α’ γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League.