Επιστολή ΕΣΚΑΒΔΕ στα σωματεία αν θέλουν να συνεχίσουν τα πρωταθλήματα Εφήβων-Παίδων -Ματαιώνονται...

Επιστολή ΕΣΚΑΒΔΕ στα σωματεία αν θέλουν να συνεχίσουν τα πρωταθλήματα Εφήβων-Παίδων -Ματαιώνονται τα υπόλοιπα

Επιστολή προς τα σωματεία της έστειλε η ΕΣΚΒΔΕ ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει ενδιαφέρον να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων. Οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν ως τις 17 Μαΐου. Όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα Ανδρών, Γυναικών, Νέων και μίνι ματαιώνονται οριστικά.

Η επιστολή αναφέρει:

Μετά την ανακοίνωση της Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1872, 08/05/2021 για τα «έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας»,  θα θέλαμε να μας απαντήσετε εγγράφως έως τη Δευτέρα 17 Μαϊου 2021, για το εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε πιθανή συνέχιση των Πρωταθλημάτων (ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) τηρώντας τα όσα αναφέρει η Υπουργική Απόφαση καθώς και η τροποποιητική που εκδόθηκε στις 11/5/2021(επισυνάπτονται).

Μετά την συγκέντρωση των απαντήσεων των σωματείων, η ΕΣΚΑΒΔΕ θα αποφασίσει για τον τρόπο διεξαγωγής των παραπάνω Πρωταθλημάτων.

Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα Ανδρών (Α’, Β’), Νέων ,Γυναικών καθώς και τα Τουρνουά Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021, διακόπτονται και θεωρούνται ως μη γενόμενα.