Ο Παντελής Πανουργιάς σχολίασε μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΛ ότι η ομάδα του προετοιμάστηκε με μόνο μία προπόνηση και αυθημερόν ταξίδι, παρ’ όλα αυτά θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη, αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη σε κρίσιμες φάσεις.

Αναλυτικά:

“Μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχαμε κάνει ομαδική, δεν ξέραμε αν θα γίνει ο αγώνας. Ήταν πολλές οι απώλειες, δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, όπως θα θέλαμε. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να έρθουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και να έχουμε νικήσει κιόλας. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν πήραμε όμως το αποτέλεσμα».

Για το αν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο σήμερα: «Είμαι σίγουρος γι’ αυτό και αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε απογοητευμένοι. Ακόμα κι έτσι σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Λίγο πιο συγκεντρωμένοι να ήμασταν σε κάποιες φάσεις και να πετύχουμε γκολ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Για το περιστατικό με τον Κάστρο: «Υπήρχε ένα σχόλιο για τον αρχηγό μας. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες πω κάτι άλλο, μάλλον φάνηκε τι ειπώθηκε και από την τηλεόραση».