Πλήρη κάλυψη στον Μανώλη Μπέρτο προσφέρει ο Αλέξης Κούγιας για τα όσα έγιναν σήμερα, χαρακτηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του “κόσμημα” και τον Κάστρο “βρώμικο” παίκτη. Μάλιστα δηλώνει ότι θα προβεί εκείνος σε μηνύσεις και αγωγές για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Και φυσικά δεν μένει μόνο στο περιστατικό, αλλά συνεχίζει και το γνωστό θέμα με την ιδιοκτησία της ομάδας, λέγοντας ότι πολλοί ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μαζί περιμένουν τη λήξη του πρωταθλήματος για να αποχωρήσουν!

Αναλυτικά:

Αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που δεν γνωρίζει ποιόν έχει ιδιοκτήτη, τόλμησε να εκδώσει ανακοίνωση περί δήθεν ρατσιστικής επίθεσης του κοσμήματος ποδοσφαιριστή και ανθρώπου Μανώλη Μπέρτου, σε έναν από τους πιο βρώμικους ποδοσφαιρικά λόγω των απάνθρωπων και επικίνδυνων κτυπημάτων σε αντιπάλους, τον περιβόητο Castro.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με μηνύσεις και αγωγές.

Αντί να κρυφτούν γιατί κατάντησαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως τον κατάντησαν, ώστε τόσο ο προπονητής του κ. Γιαννίκης, όσο και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του, να περιμένουν το τελευταίο παιχνίδι για να εξαφανιστούν από τα Γιάννενα, τολμούν να κάνουν και ανακοινώσεις.

Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει το 2021 και μπορεί να έκαναν τα πάντα για να υποβιβαστούμε, αλλά το μέλλον θα δείξει που θα είναι τα επόμενα χρόνια η ΑΕΛ και που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Όταν μια ομάδα χάνει την ηθική υποδομή της, χάνει τα πάντα.