Αίτημα να πάρουν wild card και να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών της Α1 την επόμενη σεζόν 2021-2022 κατέθεσαν στον ΕΣΑΠ οι ομάδες βόλεϊ του Α.Σ. Γιάννενα και της Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης, ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό, με συνέπεια και την επόμενη σεζόν να οδεύουμε σε πρωτάθλημα μόλις 8 ομάδων, αντί για 12!

Από πλευράς Αλεξανδρούπολης υπάρχει ήδη σφοδρή αντίδραση για την απόρριψη των αιτημάτων αυτών και στη σελίδα της ομάδας στο fb υπήρξε και η εξής ανάρτηση.

Αναλυτικά:

Ακόμη περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση των σωματείων της Α1 για το εάν είχαν ενημερωθεί από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.Π. Τορνατώρο Παντελή για την έγγραφη αίτηση των Α.Σ Ιωαννίνων και Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης.

Ιδιαίτερα των κατά τα άλλα λαλίστατων για άλλα θέματα σωματείων της Βορειου Ελλάδος Π.Α.Ο.Κ. και του νεοφώτιστου Φιλίππου Βέροιας .

Στο πρωτάθλημα της Α1 συγνώμη στην Λέσχη των 8 ομάδων δύο είναι οι ομάδες ΜΟΝΟ !!! από την Βόρεια Ελλάδα.

Υπήρχαν ομάδες “κόσμημα” όπως ο Απόλλων Καλαμαριάς -ημέρα γενοκτονίας σήμερα της εξόντωσης 353.000 Ποντίων αδελφών μας- την οποία ο ίδιος ο Τορνατώρος με τις ενέργειες του έκανε να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα την σεζόν 2011-12.

Υπήρχαν ομάδες τεράστιες όπως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που πια δεν συμμετέχουν στην Α1 αφού όταν το 2015 πρότειναν λόγω της οικονομικής κρίσης “κλειστό” πρωτάθλημα ο Τορνατώρος είπε όχι με αποτέλεσμα η ομάδα να αποσυρθεί από τον Ερασιτέχνη Εθνικό! Όχι να υποβιβαστεί αλλά να αποσύρει την συμμετοχή.

Ε.Ο.Π.Ε. , και Υπουργείο Αθλητισμού και ο κ. Αυγενάκης Λευτέρης πρέπει να επέμβουν άμεσα. Το να μην τοποθετούνται θα μας δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά!!

Υ.Σ. Συγχαρητήρια στους αθλητές από την Αλεξανδρούπολη και την περιοχή του Έβρου που αναγκάσθηκαν να υπογράψουν σε άλλες ομάδες της Α1 αφού δεν μπορούσαν άλλο να περιμένουν την Αλεξανδρούπολη που δίνει έναν δίκαιο αγώνα! Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

Υ.Σ. Το αγαπητό σωματείο στο τμήμα βόλεϊ στην Α1 του Μίλωνα τι κάνει?