Ο Γιώργος Παμλίδης όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει κι αυτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από μία τριετή παρουσία του στην ομάδα. Ο ίδιος είπε ότι η ζυγαριά γέρνει προς την αποχώρηση, ενώ στον απολογισμό της χρονιάς τόνισε ότι ήταν μια πετυχημένη χρονιά με την ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

«Μετά το Πάσχα είχαμε να αντιμετωπίσουμε το σημαντικότερο πρόβλημα της χρονιάς. Μείναμε αυτοί που μείναμε και έπρεπε να παιχτεί το παιχνίδι. Κατά την προσωπική μου άποψη χάσαμε δίκαια σήμερα από τον Απόλλωνα. Ήταν ανώτερος ο αντίπαλος. Το σημαντικότερο ήταν ότι όλοι φύγαμε υγιείς από το γήπεδο κι αυτό μένει στο τέλος, αφού ο στόχος έχει επιτευχθεί εδώ και πολύ καιρό».

Για το πώς κρίνει συνολικά τη σεζόν: « Ήταν μία πετυχημένη χρονιά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ο πιο σημαντικός στόχος για μας ήταν η γρήγορη παραμονή. Την πετύχαμε σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Ήταν μια πετυχημένη χρονιά και προχωρήσαμε και στο κύπελλο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν αυτό το ταβάνι της ομάδας και του χρόνου να πάει ακόμα καλύτερα».

Για τους πολλούς χαμένους βαθμούς που υπήρξαν στην πορεία και που θα μπορούσε να είχε φτάσει ο ΠΑΣ αν έπαιρνε έστω τους μισούς: «Αν παίρναμε τους μισούς θα ήμασταν στα πλέι οφ τώρα. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παίξαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Όταν προσπαθείς να παίξεις ποδόσφαιρο μπορεί να στραβοπατήσεις κιόλας, δεν θα έρθουν όλα έτσι όπως τα θες».

Για το γεμάτο πρωτάθλημα που έκανε και το μέλλον του: «Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Μια συνολική καλή εικόνα της ομάδας φέρνει και προσωπικές διακρίσεις. Θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Τώρα ξεκινάνε οι διαδικασίες. Η ζυγαριά είναι 50-50, ίσως γέρνει λίγο προς το να χωρίσουν οι δρόμοι μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».