image description

Δεν έπιασαν καλή απόδοση και ηττήθηκαν δίκαια στα Τρίκαλα τα Γιάννενα WFC στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής γυναικών. Το 4-0, πάντως, είναι βαρύ για την ομάδα του Ανέστη Ζώη, η οποία δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον ρυθμό της ως το τέλος και δέχτηκε δύο γκολ από το 81’ ως το 91’.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στο σκορ στο 25ο λεπτό με τη Σέρβα επιθετικό Ζντράγκοβιτς, η οποία πήρε την παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή από την Αλεξίου και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0, με τις Γιαννιώτισσες να διαμαρτύρονται για οφσάιντ, ωστόσο η σημαία του επόπτη έμεινε κατεβασμένη.

Στο 37’ σε μια βαθιά μπαλιά της Κωστοπούλου που φαινόταν ότι θα βγει να καθαρίσει εύκολα η Χατζηλαζάρου, μπερδεύτηκε με αμυντικό της, η μπάλα έφτασε στην Ζντράγκοβιτς που δεν δυσκολεύτηκε στην κενή εστία με πλασέ να γράψει το 2-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχες βρήκαν δύο ακόμα γκολ με τα οποία ανέβασαν τον δείκτη του σκορ. Στο 81’ η Αλεξίου μ’ ένα καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση, πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ για το 3-0 και στο 91’ η Πλακιά ξέφυε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, πλάσαρε την Χατζηλαζάρου η οποία απέκρουσε σωτήρια, όμως στην επαναφορά της μπάλας η Κωστοπούλου δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Με την ήττα αυτή από τα ισόβαθμα Τρίκαλα τα Γιάννενα WFC μένουν πίσω στη διεκδίκηση της τιμητικής 5ης θέσης, αλλά από την άλλη μεριά πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσουν, αφού τελικά θα υποβιβαστούν 2 ομάδες από κάθε όμιλο και όχι 4.