image description

Τα μάτια του στο εξωτερικό έχει στρέψει ο κ. Χριστοβασίλης, εξετάζοντας τα βιογραφικά κάποιων προπονητών που έχουν προταθεί στην ομάδα, ώστε να διαδεχθεί κάποιος απ’ αυτούς τον Αργύρη Γιαννίκη.

Το προφίλ του νέου τεχνικού πάνω-κάτω είναι γνωστό. Κάποιος με διάθεση και ισχυρά κίνητρα που θα αξιοποιήσει και θα εξελίξει τους παίκτες της ομάδας και από εκεί και πέρα θα έχει τις γνώσεις έχοντας αποκτήσει τίτλους προπονητικής σε κάποια σχολή του εξωτερικού.

Ανάμεσα στα βιογραφικά που εξετάζονται υπάρχει κι ενός πολύ νεαρού Έλληνα προπονητή που έχει εργαστεί σε τρεις διαφορετικές Ηπείρους τόσο σε Ακαδημίες όσο και σε ομάδες ανδρών! Το πολύ νεαρό της ηλικίας του, όμως, ίσως να είναι ένας λόγος για να μην κόψει το νήμα πρώτος, αλλά θα είναι στα υπόψη σίγουρα στο μέλλον.

Εκτός από Έλληνα του εξωτερικού, εξετάζεται και η περίπτωση προπονητή από Αργεντινή και μερικές ακόμα περιπτώσεις Ευρωπαίων, μία εκ των οποίων είναι αρκετά καλή, αλλά και ακριβή. Σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση νέου προπονητή ως το τέλος της εβδομάδας, αλλά από τη στιγμή που ακόμα είναι σε πρωταρχικό στάδιο κάποιες συζητήσεις δεν μπορεί να γίνει ακριβής πρόβλεψη για το πότε θα είναι έτοιμες οι δύο πλευρές για υπογραφές.