Τον δεύτερο εν ενεργεία παίκτη του επί προεδρίας Χριστοβασίλη θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Εθνική ομάδα των ανδρών, μετά τον Μάρκο Βελλίδη! Ο Τζον Φαν ‘τ Σχιπ κάλεσε για τα φιλικά με Βέλγιο και Νορβηγία τον Μανώλη Σάλιακα, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα, ενώ μέχρι σήμερα είχε 8 συμμετοχές με την Κ17, 4 με την Κ18, 17 συμμετοχές με την Κ19 και 13 με την Εθνική Κ19.

Με τον τρόπο αυτό επιβραβεύεται και η εξαιρετική δουλειά του Αργύρη Γιαννίκη, καθώς ο Σάλιακας μέχρι πέρυσι έμενε αναξιοποίητος από τη Λαμία…

Στις κλήσεις συμπεριλαμβάνονται και 3 πρώην παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, οι Μαυροπάνος, Πασχαλάκης και Κούτρης που επιστρέφουν στην Εθνική.

Αναλυτικά:

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν΄τ Σχιπ κάλεσε, ενόψει των φιλικών αγώνων της Εθνικής Ανδρών με το Βέλγιο στις Βρυξέλες (03/06/2021) και τη Νορβηγία στη Μάλαγα (06/06/2021), τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Ντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από τον κ. Φαν’τ Σχιπ για οικογενειακούς λόγους.