Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, λόγω της πανδημίας του covid 19, ξεκίνησε η διαδικασία αποσυναρμολόγησης και μεταφοράς σημαντικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού προς τα αθλητικά κέντρα του νομού Ιωαννίνων.

Πυλώνες φωτισμού, κερκίδες θεατών, κερκίδες V.I.P., δημοσιογραφικά θεωρεία, επαγγελματικός εξοπλισμός φωτισμού, συστήματα ήχου, ηλεκτρονικές κονσόλες ελέγχου, πυροσβεστικό υλικό, αλλά και φορητοί θάλαμοι πολλαπλών χρήσεων παραχωρούνται στον Νομό μας με σκοπό να καλύψουν βασικές ανάγκες των δήμων του.

Ο βουλευτής της ΝΔ του Νομού Ιωαννίνων, Γιώργος Αμυράς, που ήταν παρών σήμερα στη διαδικασία αποσυναρμολόγησης, αναφέρει σε δήλωσή του: “Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ελληνικό Α.Ε. Νανά Σπυροπούλου, τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Βαγγέλη Πέρπερα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης , καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΔ του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) Παντελή Κολόκα, για την άψογη συνεργασία”.