image description

Πρόταση στον ΑΠΟΕΛ ώστε να αποκτήσει τον Τόμας Ντε Βινσέντι έκανε η Αλ-Νασρ, ωστόσο οι πρωταθλητές Κύπρου την απέρριψαν, κρίνοντας ότι τα χρήματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν λίγα και ενημέρωσαν την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για το ποσό που θέλουν ώστε να παραχωρήσουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δείχνει έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 3 εκατ. ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του παίκτη, ενώ αν τελικά γίνει η μεταγραφή, ο Ολυμπιακός δικαιούται το 40% που θα πάρουν οι Κύπριοι, ήτοι 1,2 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία τους.

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, πάντως, αναμένεται αύριο (Τρίτη) να συναντηθεί κανονικά με τους παλιούς του συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί στο Εθνικό Στάδιο Άχνας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΠΑΣ.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και ΠΑΣ Γιάννινα έκανε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έξι στο Champions League και τρεις στο Europa League. Προπονητής στην Αλ-Νασρ είναι ο Κροάτης, Ζόραν Μάμιτς, ο οποίος από το 2013 έως το 2016 ήταν στον πάγκο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.