Κανονικά στην έδρα του θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς ξεμπλόκαραν όλες οι διαδικασίες και η “λίστα Δημητρίου” αρχίζει να υλοποιείται, με στόχο στις 14 Ιουλίου ο ΠΑΣ να είναι πιστός στο ραντεβού του.

Το βασικότερο από τα έργα έχει να κάνει με την αλλαγή διαστάσεων του πλάτους του αγωνιστικού χώρου, που θα μεγαλώσει κατά 1μ και 60 εκ., δηλαδή θα “απλώσει” κατά 80 εκ από κάθε πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μετακινηθούν κάποια φρεάτια και ποτιστικά από την πλευρά της μεγάλης σκεπαστής και να μπει έτοιμος χλοοτάπητας. Το σκάμμα στην άκρη της μεγάλης σκεπαστής δεν θα επηρεαστεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες τόσο της ΠΑΕ όσο και όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων, ο πρώτος ευρωπαϊκός μας αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Σ.Ι. “Οι Ζωσιμάδες”.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 08.07. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα τις επόμενες ημέρες.