Με τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο του πανηγύρισε την επιστροφή του στη Super League μετά από 14 χρόνια, με τον Δημήτρη Σπανό θα πορευτεί και στη μεγάλη κατηγορία. Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε και επίσημα ότι προπονητής της στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ο 51χρονος τεχνικός.

Πλέον οι ομάδες που συνεχίζουν να αναζητούν προπονητές είναι οι ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνας Σμύρνης και φυσικά θα αναμένουμε και τις αποφάσεις όποιας ομάδας από τους Παναιτωλικό ή Ξάνθη συμπληρώσει τους 14 της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό.

Ο 51χρονος τεχνικός, που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας πέρυσι τον Ιούλιο και ήταν αγωνιστικά ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας για την επιστροφή του Ιωνικού στα μεγάλα σαλόνια μετά από 14 χρόνια, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και τον διοικητικό ηγέτη μας Γιάννη Τσιριγώτη.

Ο Δημήτρης Σπανός, τόνισε στο ionikosfc για την επέκταση της συνεργασίας: «Η περσινή συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, τους στόχους μας και να φέρουμε ξανά τον Ιωνικό μετά από 14 χρόνια στη φυσική του θέση, εκεί που αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια. Μπροστά μας έχουμε πλέον μια νέα μεγάλη πρόκληση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής, έχοντας κοινή γραμμή, φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους με τη διοίκηση Τσιριγώτη».