Νέους χλοοτάπητες θα διαθέτουν τη νέα σεζόν τα γήπεδα της Super League, αφού όσα είχαν προβλήματα θα ανακατασκευαστούν, ώστε από τις 21 Αυγούστου το πρωτάθλημα να διεξάγεται πάνω σε αγωνιστικούς χώρους που θα έχουν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Ήδη σε Ηράκλειο, Λεωφόρο και “Κλ. Βικελίδης” έχουν ξηλωθεί οι αγωνιστικοί χώροι και έχουν αρχίσει τα έργα που θα τα βελτιώσουν, ενώ σύντομα παρόμοια εικόνα θα δούμε και στους “Ζωσιμάδες”.

Το πιθανότερο είναι να αλλαχθούν τα χώματα και προφανώς και ο χλοοτάπητας και μένει να αποφασιστεί αν πρέπει να γίνει αντικατάσταση και στα αποστραγγιστικά.

Από εκεί και πέρα ο κ. Χριστοβασίλης και η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ αναμένεται να έχουν από μέρα σε μέρα συνάντηση για να βρεθεί η “χρυσή τομή” για τις εργασίες που θα γίνουν στα γήπεδα του Πανηπειρωτικού που χρησιμοποιεί η ομάδα ως προπονητικό κέντρο. Οι μεγαλύτερες παρεμβάσεις θα γίνουν στο γήπεδο που είναι προς την πλευρά της Εθνικής οδού, αλλά εργασίες βελτίωσης θα γίνουν σίγουρα και στο γήπεδο που έχει τη μεγάλη κερκίδα.