Το πρώτο από τα καυτά μέτωπα του Ιουνίου για τον Γιώργο Χριστοβασίλη ήταν να κλείσει το θέμα προπονητή, το οποίο με την ανακοίνωση την Πέμπτη από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το όνομα του Ηρακλή Μεταξά να κάνει «γκελ» στη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων. Πέραν αυτού, το βιογραφικό του δείχνει έναν προπονητή που έχει τις γνώσεις να αντεπεξέλθει στα δεδομένα της Super League. Έτσι το κεφάλαιο «Μεταξάς» άνοιξε πλέον και η ομάδα αρχίζει να… γράφει από εδώ και πέρα τις ξεχωριστές υποενότητες αυτού του κεφαλαίου.

Από τα θέματα που συζητούνται με τον νέο προπονητή είναι ασφαλώς και το που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας, αλλά και τα μεταγραφικά, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στα τέλη Ιουνίου σε μεγάλο βαθμό για να αρχίσει να «χτίζεται» με τους καλύτερους οιωνούς.

Επίσης, τις προσεχείς μέρες θα έχουμε και τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Ο κ. Ντουρουντός θα παραμείνει, ενώ για τη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων παίζει δυνατά η περίπτωση του Σλόμπονταν Σούιτσα που δούλεψε επί πολλά χρόνια σε ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Όσον αφορά τις ομάδες υποδομών, προσεχώς θα τεθούν και τα δικά τους θέματα επί τάπητος. Στην πρόσφατη παρουσία του προέδρου στην πόλη δεν υπήρχε ο χρόνος να αναλυθούν άλλα θέματα, πλην του γηπεδικού, που τις τελευταίες ώρες τέθηκε κι αυτό σε απόλυτη προτεραιότητα. Στόχος είναι μέσα στις επόμενες 4-5 μέρες να αρχίσουν οι εργασίες σε «Ζωσιμάδες» και ΠΕΑΚΙ.