Την ομάδα του Λεβαδειακού αποχαιρέτησε μέσω των social media ο αρχηγός του, Ζήσης Καραχάλιος, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον να ανοίξει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μέσος των Βοιωτών είχε αποκτηθεί το 2016 από την Κ20 του Ολυμπιακού, ενώ φέτος έγραψε 24 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ήρθε η στιγμή μετά από 5 χρόνια να αποχωρήσω από την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας που είχα ως όνειρο από μικρό παιδί!!! Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος του Λεβαδειακού και τιμή μου ως αρχηγός… Η μόνη πικρία και στεναχώρια που μένει όλα αυτά τα χρόνια είναι που η ομάδα δεν κατάφερε να γυρίσει εκεί που την βρήκα στην Super League. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γυρίσει άμεσα εκεί που της αξίζει!

Η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη θα μείνει ανεξίτηλη! Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους προπονητές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, συμπαίκτες για την συνεργασία που είχαμε.. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φροντιστές που μου παρείχαν τα πάντα! (συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και προσωπικά στον κύριο Κομπότη που ήταν σε όλα δίπλα μου και δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα! Εις το επανιδείν!».