Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της από τη στιγμή που προσλήφθηκε προπονητής (ο Ηρακλής Μεταξάς) και δρομολογήθηκαν τα έργα σε «Ζωσιμάδες» και ΠΕΑΚΙ με… εντολή Χριστοβασίλη, που ήταν εδώ την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να κλείσουν οι άμεσοι συνεργάτες του προπονητή για να τακτοποιηθεί και αυτό το μέτωπο και να επικεντρωθούν άπαντες στη μεταγραφική ενίσχυση. Ο κ. Ντουρουντός θα παραμείνει προπονητής φυσικής κατάστασης, ο Σλόμπονταν Σούιτσα προβάλει ως το μεγαλύτερο φαβορί για γυμναστής τερματοφυλάκων και από εκεί και πέρα θα δούμε αν ο κ. Μεταξάς επιλέξει κάποιο νέο πρόσωπο για βοηθό ή θα πορευτεί με τον Νίκο Μπαδήμα. Για τον τελευταίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο αν δεν μείνει στη μεγάλη ομάδα.

Στο επιτελείο βρισκόταν και ο κ. Γκορτζής που είχε διάφορους ρόλους όσον αφορά την αποκατάσταση κυρίως κάποιων παικτών που έρχονταν από τραυματισμούς, ενώ προπονούσε και τους τερματοφύλακες των υποδομών.

Δεν αποκλείεται να έχουμε και την προσθήκη νέου προσώπου σε πόστο γενικού αρχηγού. Η θέση αυτή μετά τον Ντάσιο είχε μείνει «ορφανή» και άτυπα εκτελούσε χρέη από τον Ιανουάριο και μετά ο κ. Μπάμπης Καρβέλης.

Άρα οι προσεχείς μέρες θα φέρουν ανακοινώσεις στη στελέχωση της ομάδας, μαζί φυσικά με κάποιες πρώτες μεταγραφές.

Ο Ζήσης Καραχάλιος έχει αποχαιρετήσει τον Λεβαδειακό και ετοιμάζεται να ανακοινωθεί και ακολουθούν οι Καραγιάννης και Τριάδης.

Βέβαια το μεγάλο βάρος στα μεταγραφικά πέφτει στους 4-5 ενδεκαδάτους που θα αποκτηθούν, γιατί εκεί θα είναι που θα κάνει η ομάδα τη διαφορά και θα ισχυροποιηθεί εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος που αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό.