image description

Διάβασε εδώ όλες τις euro 2021 αποδοσεις .

Ο τρίτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο κύλησε όπως τον περιμέναμε, με τους «πράσινους» να εκμεταλλεύονται την κούραση και τη χαλάρωση των φιλοξενουμένων στο τέλος και να φτάνουν σε τριψήφιο αριθμό πόντων για έβδομο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Σήμερα, θα ασχοληθώ με τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs της ACB ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Ρεάλ Μαδρίτης, από τον οποίο έχω ξεχωρίσει μία ειδική επιλογή. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, αφού λείπουν μεταξύ άλλων οι Γιουλ και Λαπροβίτολα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Φερνάντεθ και Αμπάλδε.

Αυτό σημαίνει ότι η ιεραρχία στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Πάμπλο Λάσο έχει διαφοροποιηθεί, κάτι που είδαμε και στο πρώτο ματς, στο οποίο ξεχώρισε ο Φαμπιάν Κοζέρ. Ο Γάλλος είχε 24 πόντους με 4/4 δίποντα και 5/9 τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής και η λογική λέει ότι και σήμερα θα έχει τουλάχιστον τον ίδιο χρόνο συμμετοχής και τον ίδιο αριθμό σουτ. Το line των 9.5 πόντων είναι ξεκάθαρα στα μέτρα του και θα επιλέξω το Over, πιστεύοντας ότι και σήμερα θα είναι από τα πρώτα «βιολιά» της «βασίλισσας».

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Liga ACB στο Foxbet.gr.