Προσκλητήριο διαμαρτυρίας στην περιφερειακή οδό εκεί που έχασε τη ζωή του ένας 30χρονος νέος θα έχουν φίλοι και συγγενείς σήμερα Τετάρτη στις 19:00. Ο αδικοχαμένος Γιώργος ήταν φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα και το “παρών” στο σημερινό προσκλητήριο θα δώσουν και οι φίλοι από τον σύνδεσμο φιλάθλων “ΠΑΣ Γιάννινα”, οι οποίοι εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Έχουν περάσει τόσες μέρες απο τον άδικο θάνατο του Γιώργου, στη δολοφονική περιφερειακή της πόλης και ακόμα να συνέλθουμε απο το σοκ, τη θλίψη και απο τον θυμό.

Ο δικός μας Γιώργος είναι ενα παιδί χαμογελαστό, πρόσχαρο, και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Οι αναμνήσεις που έχουμε μαζί του απο τις κερκίδες και τις εκδρομές όλα αυτά τα χρόνια θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Ο Γιώργος θα ζεί για πάντα στις καρδιές μας, θα βρίσκεται μαζί μας στις κερκίδες και στα πούλμαν, σίγουροι πως από εκεί ψηλά θα τραγουδά για την αγαπημένη του ομάδα.

Σήμερα στη μνήμη του Γιώργου και για να μην υπάρξουν και αλλα θύματα, θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα που έχει γίνει και θα δώσουμε το παρών στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.