image description

Η ώρα της «αποστρατείας» για το πιο παλιό στέλεχος που θα μπορούσε να συναντήσει κανείς στο περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 25 σχεδόν χρόνια. Ο λόγος για τον γενικό γραμματέα της ΠΑΕ και ψυχή των γραφείων, Αλέκο Πότση, που συνταξιοδοτήθηκε και την Πέμπτη αποχαιρέτησε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια μαζί τους.

Ο Αλέκος Πότσης ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα επί προεδρίας του αείμνηστου Χριστόφορου Παπαδόπουλου το 1996 και τότε είχε την πρώτη του ενασχόληση με την ΠΑΕ, για να παραμείνει στη συνέχεια στο πλευρό και των επόμενων προέδρων, Κολέμπα, Κούγια και Χριστοβασίλη.

Η συσσώρευση γνώσεων τόσων χρόνων στο γραφειοκρατικό κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου σίγουρα αφήνει ένα κενό για την ΠΑΕ, αλλά από την άλλη ήταν κι ένα πρόσωπο που ήταν πρώτο στην ιεραρχία όσων εργάζονταν στα γραφεία και ήξερε πώς να διαχειρίζεται κρίσεις κάθε είδους.

Να του ευχηθούμε πλέον καλή συνταξιοδότηση, να απολαύσει τις οικογενειακές στιγμές, αλλά και την ομάδα που υπηρέτησε πιστά, χωρίς το άγχος των πολλών ευθυνών και να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία που είχαμε αυτές τις δύο δεκατίες που συμπορευτήκαμε -από διαφορετικά έστω μετερίζια- εκείνος ως στέλεχος της ομάδας, εμείς δημοσιογραφικά.