image description

Η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών έπεσε την Τετάρτη για τα Γιάννενα WFC, με την ομάδα να πετυχαίνει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και να διαψεύδει όσους θεωρούσαν ότι θα είχε τον ρόλο κομπάρσου.

Η διοίκηση σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα καλύτερα έρχονται!

“Έκλεισε άλλη μία ποδοσφαιρική χρονιά, με προβλήματα, με φόβους και φοβίες. Μία χρονιά μακριά από την κανονικότητα. Το κλείσιμο όμως αυτής της “παραβατικής ” σεζόν βρήκε την ομάδα μας στην 7η θέση και για άλλη μια χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα σαλόνια της Α’ Εθνικής Κατηγορίας!!!

Μια χούφτα άνθρωποι Διοικητικό συμβούλιο, ξεπέρασαν τα τόσα πολλά εμπόδια, διέψευσαν τις Κασσάνδρες που ήθελαν την ομάδα μας απλό κομπάρσο στη κατηγορία και πέτυχαν μαζί με τα κορίτσια μας, μετά από δυνατούς αγώνες, τον άθλο. Την παραμονή με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην Α’ Εθνική Κατηγορία!!! Ξεκινάμε το σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη χρονιά!! Με τον υπέροχο κόσμο που μας στηρίζει είμαστε αισιόδοξοι. Τα καλύτερα έρχονται!!”

Ευχαριστίες στον Ανέστη Ζώη

Επίσης η ομάδα ευχαρίστησε τον προπονητή της, Ανέστη Ζώη, για τη δική του συνεισφορά στον στόχο της παραμονής και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το παραθυρό να παραμείνει στην ομάδα σε περίπτωση που το επιθυμεί.

Αναλυτικά:

“Μιας και έκλεισε η φετινή σεζον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα μας και χειροκρότησε τα κοριτσια μας.
Αυτούς που ήθελαν να είναι εκει και δεν τα κατάφεραν .
Τα κορίτσια που έδωσαν την ψυχή τους για να μείνουν κατηγορία και ρίσκαραν πολλά.
Κυρίως να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας Ανέστη Ζωή που στήριξε τα κορίτσια μας , έδωσε δύναμη,κουράγιο, αισιοδοξία και όταν πέφταμε έλεγε «δεν πειράζει παμε, αρκεί να χαμογελάτε όταν βγαίνετε απ το γήπεδο »
Εις το επανιδείν coach , τα λέμε του χρόνου! ✌️
Σε ευχαριστούμε για όλα “🙏