image description

Ο Γιάννης Ντουρουντός ήταν ο πρώτος του τεχνικού επιτελείου που ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα παραμείνει στο πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το τεχνικό επιτελείο δεν συμπληρώθηκε ακόμα, όπως αναμενόταν να γίνει την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η αλήθεια είναι ότι έχει βρεθεί και ο γυμναστής τερματοφυλάκων που θα είναι ο Σλόμπονταν Σούιτσα, ο οποίος είχε διετή θητεία στην ΑΕΚ και οχταετή στον Ατρόμητο και λογικά θα είναι μία από τις επόμενες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Η μικρή καθυστέρηση στα υπόλοιπα οφείλεται στο ότι ο κ. Μεταξάς έχει αναλάβει να μελετήσει κάποια βιογραφικά για να επιλέξει βοηθό, ο οποίος παράλληλα θα είναι και αναλυτής αγώνων, ώστε να αναλάβει το κομμάτι της ανάλυσης των παιχνιδιών και των αντιπάλων.

Από εκεί και πέρα θα ξεκαθαρίσει σύντομα αν ο κ. Μπαδήμας θα μετατεθεί σε κάποιο άλλο πόστο στην ΠΑΕ και αν θα ασχοληθεί και πάλι με το κομμάτι των ομάδων υποδομών, καθώς κι εκεί χρειάζεται ένα στέλεχος που θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή ή έστω του συνδετικού κρίκου με τη μεγάλη ομάδα για να υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξη των παιδιών και να καλούνται ανά τακτά διαστήματα στην προπόνηση των μεγάλων.