
Ένα ακόμα μέλος του τεχνικού επιτελείου ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Θανάσης Στάικος είναι ο εκλεκτός προπονητή και διοίκησης, ώστε να αναλάβει βοηθός του Ηρακλή Μεταξά.
Ο 40χρονος προπονητής έχει δουλέψει σε μικρότερες κατηγορίες στο παρελθόν και μέσω του ΠΑΣ Γιάννινα του δίνεται η ευκαιρία να ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο.
Η ανακοίνωση:
Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Θανάση Στάικο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή από σήμερα.
Ο κ.Στάικος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής στον Παναρκαδικό και την Ένωση Ερμιονίδας.
Μετά τη συμφωνία της συνεργασίας ο κ.Στάικος δήλωσε στο pasgiannina.gr:
“Είναι μεγάλη μου τιμή να ανήκω στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Μεταξά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρωθούν οι στόχοι του συλλόγου.”