image description

Την ευκαιρία να φτάσει σε μία ακόμα νίκη έχασε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία υποδέχτηκε στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ την ΑΕΛ σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1.

Αν και οι παίκτες του κ. Αγγέλη ήταν ανώτεροι από την ΑΕΛ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, το προβάδισμα των «βυσσινί» δεν τους επέτρεψε να έχουν «καθαρό μυαλό» στις επιλογές τους όταν έφταναν στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στις καθυστερήσεις του α’ μέρους.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 34ο λεπτό, όταν από σέντρα του Τσέλο ο Σταμάτης με σουτ έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με τον Γκρέστα να βγάζει ωραία σέντρα στον Ρίζο, ο οποίος από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής πλάσαρε τον Αντωνόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ πίεσε για την ανατροπή, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον Αντωνόπουλο να έχει τρεις μεγάλες επεμβάσεις και να κρατάει για λογαριασμό της ομάδας του την ισοπαλία. Ωστόσο, αν δεν υπήρχε βιασύνη ή δεν γινόταν η μία ντρίμπλα παραπάνω σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε φτάσει σ’ ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα, πόσο μάλλον που οι «βυσσινί» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 74’, σε μια φάση που υπήρξε αρχικά τράβηγμα έξω από την περιοχή από τον Μπαργιώτα, ο Μίνα συνέχισε μπήκε στην περιοχή και στη συνέχεια ο αντίπαλός του έπεσε πάνω του και τον γκρέμισε.  Ο διαιτητής που ήταν ακριβώς μπροστά στη φάση αρχικά έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά με την υπόδειξη του βοηθού το πήρε πίσω και υπέδειξε φάουλ μισό μέτρο έξω από τη γραμμή της περιοχής. Η φάση αυτή αποδείχτηκε «κλειδί» για τη συνέχεια, αφού ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να φτάσει τελικά στο γκολ απέναντι σε μια πολυπρόσωπη άμυνα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Γκρέστας (46’ Φερεντίνος), Ρίζος, Πόγιας (46’ Λάμα), Τσιούτσιος, Τσέλιος, Γερονικολός (62’ Μαχαιράς), Μπούμπας, Μίνα, Κύρκος (89’ Μπέλλος), Ζώνιος (46’ Φερεντίνος)

ΑΕΛ: Αντωνόπουλος, Χατζής, Τσέλο, Παπακωνσταντίνου, Μπαργιώτας, Αγγελούλης, Μιλτιάδης, Νινίκας, Κούκος, Κυριζάκης, Σταμάτης

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και στη σελίδα μας στο fb Super Fm 104,3