Μία ξεχωριστή φιέστα ετοιμάζουν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα για τα γενέθλια των 55 ετών της ιστορικής ομάδας της Ηπείρου. Στο Εθνικό Στάδιο των “Ζωσιμάδων” θα ανάψουν πυρσούς σχηματίζοντας ένα πύρινο δαχτυλίδι, ενώ θα φωνάξουν και πάλι συνθήματα, “ζωντανεύοντας” για λίγο την κερκίδα που τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν άχρωμη και χωρίς παλμό εξαιτίας της πανδημίας.

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν τα εξής:

Φέτος τον Ιούλιο η αγαπημένη μας ομάδα κλείνει 55 χρόνια ένδοξης ιστορίας και αυτά τα γενέθλια αποφασίσαμε να μείνουν αξέχαστα.

Το Σάββατο στις 10 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού στην ιστορική μας έδρα , διοργανώνοντας ένα φεστιβάλ από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Κάθε σπιθαμή του γηπέδου θα φωτιστεί από πυρσούς που θα κάνουν την νύχτα μέρα σχηματίζοντας ένα πύρινο δακτύλιο, ο οποίος θα αγκαλιάσει το γήπεδο που μεγαλώσαμε και στερηθηκαμε για 15 ολόκληρους μήνες. Στην θύρα 10 θα ηχήσουν ξανά τα τύμπανα της κερκίδας και τα συνθήματα θα δώσουν πάλι ζωή στα τσιμέντα, για την ιδέα που υπηρετούμε από μικρά παιδιά.

Ζεσταίνουμε την ατμόσφαιρα από νωρίς εξωτερικά του σταδίου, με ψήσιμο, μουσική, άφθονη μπίρα, συνθήματα και ανεμίζουμε τις σημαίες μας ψηλά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/07 από τις 18:00..

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ